Menu Sluiten

Over ons

Van Grinsven Classics is het bedrijf van Piet van Grinsven, constructeur van replica’s van historische modellen. Liefde voor de oldtimer en dan met name voor de beroemde klassiekers is terug te vinden in de auto’s die Piet met succes bouwt.  Een jongensdroom die realiteit wordt met Van Grinsven Classics.

Op basis van het chassis van een Volkswagen Kever wordt een auto gebouwd die trouw is aan het concept van de legendarische Porsches uit de jaren ’50.  Auto’s die zeldzaam zijn en waar veel liefhebbers van dromen.   Auto’s  die bereikbaar en berijdbaar worden gemaakt bij Van Grinsven Classics!

De auto’s worden geheel naar wens van de klant geleverd.  Het is mogelijk een replica te bestellen, compleet en rijklaar.  Bent u geïnteresseerd en is het budget niet toereikend? Geen probleem: het is ook een optie om de auto zelf af te bouwen.  U kunt in overleg bepalen in welk stadium u de auto afneemt. Alles is bespreekbaar.

Mocht u zèlf in het bezit zijn van een Volkswagen Kever en zou u graag deze auto om willen ( laten ) bouwen, ook dan bent u van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Voor onderdelen kunt u rechtstreeks kijken op onze webwinkel. Deze is te vinden onder www.kever-onderdelen.com